Новий провінціал для Польщі та України

13 липня 2024 року Генеральний настоятель Товариства Святого Павла о. Доменіко Соліман SSP призначив новим провінціалом для Польщі та України отця Маріуша Кравеца, який від 2014 року служить в Україні.

У цей час священник виконував обов’язки настоятеля спільноти у Львові та директора Видавництва Святого Павла. Крім того, отець Маріуш Кравець викладав у Теологічному інституті св. Йосифа Більчевського Львівської архідієцезії, був директором Католицької Радіопрограми на хвилях львівського радіо, працював як кореспондент польськомовної редакції Vatican News та належав до Комісії засобів суспільної комунікації при єпископаті України.

Отець Маріуш Кравець SSP народився 1972 року у Вроцлаві. До згромадження вступив у 1992 році, свячення пресвітерату отримав у 2001 році. Здобував освіту у Люблінській митрополичій духовній семінарії, Люблінському католицькому університеті Йоана Павла ІІ (тут також завершив післядипломне навчання в галузі суспільної комунікації та журналістики); навчався у Папському салезіянському університеті в Римі, у 2013 році захистив докторат з пасторальної теології за спеціалізацією медіаосвіта.

Від 2018 до 2024 року служіння провінціала паулістів виконував о. Войчех Турек SSP.