Родина Святого Павла розпочинає Біблійний Рік

26 листопада 2020р. Родина Святого Павла розпочинає Біблійний Рік. Впродовж цього часу в 29 країнах світу, де нині присутні паулісти, прагнемо нести Боже Слово, щоб його почула якомога більша кількість людей. Заохочують нас до проголошування, слова зі Святого Письма, щоб “… Господнє слово ширилося та звеличувалося” (2 Сол 3, 1), які до Солунян скерував святий Павло Апостол.

Єднаючись зі всією Родиною Святого Павла, також ми в Україні прагнемо, щоб завдяки нашій апостольській діяльності, Слово Боже було більш доступне всім людям. Вже три роки поспіль Видавництво Святого Павла пропонує своїм читачам книжку, у якій кожного дня розміщено фрагмент Євангелії,  щоб у такий спосіб наповнювати Божим Словом свою щоденність. З нетерпінням та радістю очікуємо на свіже видання «Євангеліє 2021. Слово на кожен день», яке вже вподобало багато людей, як свідських так богопосвячених. У цій книжці зібрані тексти Євангелії, які чуємо щоденно під час Святої Меси впродовж усього року, та короткий коментар і молитву до них. Сподіваємось, що ця книжка допоможе краще зрозуміти Добру Новину про Ісуса Христа, який є для нас Дорогою, Правдою і Життям.

 

 

Долучаються до цієї місії Сестри Учениці Божественного Вчитела, які працюють у м. Хмельницькому, та Отці Паулісти, що працюють у м. Львові, які спільно в Україні творять Родину Святого Павла.

Біблійний Рік завершиться 26 листопада 2021р. Нехай, у цій справі нас усіх благословить та веде Господь Бог Всемогутній у Трійці Єдиний.

 

 

Паулісти у Львові розпочали Біблійний рік