Майстер-клас для міністрантів по створенні відеороликів

 

 

«Кіно – це акт щедрості від Бога для людей, безцінне знаряддя у навчанні та апостольстві: добрий фільм приносить більше плодів, ніж проповідь.»

бл. Яків Альберіоне

 

30 червня 2018 року Товариство Святого Павла, але також і вся Родина Святого Павла відзначали урочистість Святого Павла Апостола, який є нашим покровителем.

У цей день, у монастирі св. Павла Апостола у Львові, паулісти зорганізували для міністрантів майстер-клас по створенні відеороликів. Провели їх  о. Томаш Василевський з Любліна та о. Ципріан Костжева зі Львова, які впродовж кількох років створювали відеокоментарі до Божого Слова, які називались «Скибка Слова Божого» («Kromka Słowa Bożego», більше знайдеш за посиланням www.kromka.tv ).

Зустріч розпочалась спільною Святою Месою. Після малого частування розпочалась теоретична частина навчання, під час якої спікери розповіли як краще підотувати матеріали для створення власного короткого відео. Після спільного обіду учасники майстер-класу взялися до втілення всіх отриманих знань, створюючи спільне відео на тему «Чому я став міністрантом?».

Під час майстер-класу не бракувало моментів коли всі були зосереджені на молитві, навчанні, але також всіх супроводжував гарний настрій та творче натхнення, що можна побачити на світлинах із події. Зустріч закінчилась спільною адорацією Пресвятих Дарів, яка разом із Святою Месою та Літургією Годин є невід’ємними складовими частинами звичайного дня паулістів.

Майстер-клас для міністрантів