Книжка, яка допоможе ліпше розуміти Євангеліє

Вперше в Україні появилося “Євангеліє 2018”. Ця книжка, кишенькового формату, дуже зручна в користуванні, може стати досконалою допомогою в щоденному контакті з Божим словом.

“Євангеліє 2018” – це міжнародний видавничий проект Паулістів. Декілька років тому його почали видавати в Іспанії та Польщі, де воно стало дуже популярним. Перевагою цього видання є його невеликий розмір, який пасує, як до жіночої сумочки, так і до кишень чоловічого вбрання. У ній читач знайде фрагмент Євангелія зі щоденної літургії, а також коментар до нього і коротку молитву.

Автором цьогорічних коментарів є о. Ярослав Кравєц, домініканець, який впродовж кількох років був настоятелем у Чорткові, а також працював у Києві. Зараз він є директором Домініканського місійного секретаріату у Варшаві і координує різні проекти, також для України.

Також Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський заохочує католиків України взяти до рук цю публікацію. У своєму вступному слові він висловив надію, що “Євангеліє 2018” допоможе глибше зрозуміти Боже слово, керуватися ним у щоденному житті, а також плідніше переживати зустріч з Ісусом у Євхаристії.

Окрім Євангелія і коментаря, у книжці міститься повний текст Святої Меси, тексти Лоретанської літанії і літанії до Пресвятого Серця Ісуса, а також щоденні молитви українською мовою.

 

Замовлення:

Книгарня Святого Павла – Львів, тел. 0679090829 (9.30-15.00), knyharnia@sviatyipavlo.com

Ціна 55 грн

 

Видавництво Святого Павла:  www.sviatyipavlo.com